Nem vagy barna

A sápadt ember, nyári az idő, a szenvedés. Meg kell állandóan kifogásokat a hiba. Beadvány elleni Lázadás

Legkésőbb akkor, amikor a barátok fejlesztése a tavasz első jeleit barna, start jóindulatú tanácsot. A rossz technika, nemrég diagnosztizálták barátom, nézi a fehér lába van, olyan egyszerű volt: helyezze magát, így a kanapén, hogy a lábszáron vagy szögben, hogy a Nap már kiderült, az arckifejezés, a pántok. Néha eltér a banalitás, a technológia a nap: ez természetesen nem működik. A lábaim egyre rák-piros, majd vissza fésű a verejték. Csak úgy, mint a cél nem az volt, hogy az ajánlat egy másik barátom, aki azt mondta nekem, hogy meg kellett hogy tanítsa a test a külföldi félév Miamiban lesz barna. A módszer az oktatás olyan régi, mint az ember vágya, hogy legyőzze a hatalmas természet: megtanulják a fájdalom.

„Égett agy!”talán azért, mert az egyik vagy a másik gondol. De az a hit, hogy egy kis leégés egy ártalmatlan előfutára a nyár füves elég gyakori. Kérjük, vegye figyelembe, hogy annak vissza kell éles árnyékok a szabadtéri medencében. Nagy valószínűséggel fog hallani a következő: „Ó, holnap barna!”Mint a bőrgyógyászok továbbra is olyan gyakran figyelmeztetnek, hogy egy kis bőrpír a trauma, hogy a bőr. Néhány lehet, hogy egy tévhit, sok lehet, hogy egyszerű tudatlanság: mi is az a tégla, egy ember, egy orvosi oktatás ellen jó érzés, hogy mi történik, ha látod, hogy egy bikini a tükörben este?

Bőr legjobb fényvédő ugyanakkor a leginkább megfizethető

A legjobb fényvédő, ugyanakkor a legolcsóbb

A Warentest Alapítvány kutatott fényvédő. A két legolcsóbb krémek elérni az első, valamint az utolsó helyen. tovább. ..

A zökkenőmentes tan kívánatos lehet elméletben, mind a nudista tan. De a pre-összehasonlítás után a bőrön is tanúskodik, hogy a teljesítmény. Míg évszázadokkal ezelőtt sápadtság volt a jele, a vagyon, a presztízs – egyes társadalmakban még mindig tartják az ideális szépség, – a Nyugati világ talált egy másik fétis: az embert kell nézni a legjobb egész évben arany. Azok, akik úgy tekintik, mint sápadt vagy még halvány rendszeresen felteszik maguknak, ha beteg. A cserzett bőr paradox módon kapcsolódó egészség, a boldogság, talán a legfontosabb valuta rendkívül személyre szabott társadalmakban.

Ragyogás életmód magazin neve egy kívánatos állapot, amelyben az ember cselekszik, mint egy reklám a Raffaello. A test, mind a lélek a harmónia, csak érdekel, hogy egy ember van a szerelem egy hosszú nap hol a pokolban kap egy lakatlan strand jégkockákat, hogy a király kókusz golyó.

Aki fut, a cserzett bőr az irodában, kap bókokat: „kipihent vagy, te voltál nyaralni?”Legalább télen, egy tan jele lehet a pénzügyi siker. Két hét beach resort Malajziában Karácsonyra engedheti meg magának. Először is a bőr tónusát a szociális kódot, a Jólét-Wellness társaság: egy gyönyörű teste most egy hasonló státusz szimbólum, mint néhány évtizeddel ezelőtt, még egy autó. Ez lesz velünk, viaszolt, festett. A legnépszerűbb modell-fit, cserzett-intenzív szolgáltatást igényel ismeretek: a táplálkozás, a sport, valamint arról, hogy a tökéletes arcbőr.

Alapvetően, nem számít, hol a tan jött. Még a Szolárium, Samovars RENDBEN, de csak addig, amíg a végeredmény állítólag természetes. Túl barna szemek legalább olyan rossz, mint ahogy nem elég barna. Az a kifejezés, hogy „Assi-kenyérpirító” szinonimájaként barnító már a Duden. Vicces? Igen, de e mögött is nyilvános ostracism azok számára, környezetekben, ahol az Alpesi nap helyettesíti a nyaralás, ahol a fény nem jön belülről, de 2.95 euró egy olcsó gyógyszertár.

Nem olyan horderejű, az Samovarnyj baleset. A bölcs mondások, de mindig csak várható volt: „talán peeling elfelejtett előtt?”Ő az, aki elmarad a várakozásokat a tan kellett volna, vastag bőr. Egy barátom, aki nemrég utazott Mexikóba használt az 50 védelmi tényező, hogy véd az agresszív nap hallottam visszatérésük után :” volt az időjárás nem túl jó Mexikóban? Nem vagy barna …”Holiday arcát, úgy tűnik, sokak számára nem kérdés, hogy a bőr típusát, majd fog.

Hirdetés

Munka-magánélet egyensúly keresztül mobil munka

„A középosztály, részt vesz a végrehajtás a mobil megoldások”

A sok cég, mobil munkafolyamatok egyre fontosabb lesz, a középosztály is szükség van. A Sasha lekich a Samsung Németország, a Munkavállaló nagy siker tényező az átalakulás. További…

A cél a vágy, a nyár-olaj spray

Nem tudok megszabadulni tőle teljesen. Bár most már tudom, hogy a biológiai határok, szolárium, csodálom azokat, akik sziszegés egész nap sült csirke a nap. Minden családi nyaralás, irigyeltem a féltestvérem, hogy a képesség. Elég szó szerint érteni: bár én már egy óra múlva a parton barátságos munkatársak van a tanácsot, de én jobban viseli, a mostohanővérem lehet hazudni óra, sík, teljesen mozdulatlanul a parton. Megszakított csak az átlagos fordulási manőver, a zaj, az olaj spray. Nekem, mint allergiás-nap-tej-a felhasználó a vágy egy nyári tárgy. Miután a bikini.

A törekvés ezek a nyári trófeák néhány évvel ezelőtt vezette, hogy abszurd virágok-a legigazabb értelemben. Felnőttek tapadt a bőr, mielőtt kigyulladt szórakoztató színek, csillagok, egyéb dekorációk, mintha ők lennének a 14 éves volt felfedezte, öntapadó tetoválás a Bravo. Este minta már lektorált, valamint az új solar Kutcher már a tengerparti bárban. Ihlette Lee, a feltaláló a szupermarketben? Ott feküdt, nagyjából ugyanabban az időben a Minisztérium zöldség-gyümölcs alma szívvel. A technika ugyanaz volt. Teljesen Banán.