22 tippek a gondoskodó kéz, köröm

Kezeim egy személyes üzleti kártya minden ember közelében személy leggyakrabban a hatás a kíváncsi Szemek elől. Ezért fontos, hogy fenntartsák a kezét, majd a köröm. Tanácsot adunk, hogyan optimális érdekel, kéz, köröm, sikeres lehet azokon a területeken, mítoszok, félreértések. Olvassa el itt a 22 manikűr-tippek.

 1. Törékeny körmök fájlok

Afoto7mikor a törékeny, hogy megtalálja a szilánkok, a körmök, a Csiszolópapír használata, mert lehetővé teszi több fájlt. Megjegyzés: tartja csak 2 Manicuren.

 1. A Megfelelő Fájlokat

Ne használja a fájlok bordázott fém felület, amennyire csak lehetséges, mivel abrassiv elég a köröm kezelt, energikus, majd talán a srapnel.

 1. A Szélessége A Körmök

A szélessége a körmök már, amikor élesíteni túl hegyes ovális.

 1. Körömágy támogatás

Rendszeresen Nagelöl/köröm krémet körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe, körülbelül a körömágy. Ez teszi a bőr puhább, inkább rugalmas.

 1. Kutikula feldolgozás

Mozgassa a kutikula finoman egy pamut mennyiségre Csomagolva fa botok, stb. ezelőtt. A kutikula nem szabad levágni, mivel előfordulhat, hogy abban az esetben, helytelen kezelés, trauma vagy gyulladás van; emellett a lakkozás megvédi a bőr, a köröm, a körömágy a szennyeződéstől, baktériumok.

 1. Optimális lakkozás

Festés előtt a köröm előterjesztett nem fürödni, mivel a körmök remek vízzel, majd szárítás megint lemerült; a lakk tovahalad.

 1. Körömlakk Káros?

Körömlakk védi a köröm, a szárítás, mosószerek. Ez minden esetben nem káros. Az állítás, hogy a köröm nem tud lélegezni alatt a réteg lakk, ez a baj. Állnak élettelen horn lélegezni minden esetben. Csak a hátsó széle a köröm, a kis távolságot a köröm a köröm cuticles kell hagyni, mert abban a pillanatban, a folyamat Elszarusodása még nem teljes.

 1. Körömlakk eltávolítása

A körömlakk a körömágy tipp köröm eltávolítása, sosem fordítva, mert különben a festék maradékok alá a kutikula.

 1. Készítse körmök

Alkalmazása előtt a köröm szabad zsírral, egyébként a lakk nem rendelkezik. A legjobb körömlakk lemosó, vagy az alkohol.

 1. Körmei a hornyok

A Hosszanti vagy keresztirányú barázdák speciálisan a köröm köröm hát bebizonyította, az ún. ridge-töltelék, vagy töltelék Barázdák. Ez a következetesség merevebb, vastagabb lehet alkalmazni. Így kompenzálja a szabálytalanságok jobb.

 1. Köröm alapozó

Mielőtt színes lakk, lakk alkalmazni. Kiegyenlítődik kis szabálytalanságok a körömlemez, a lengyel marad a jobb, illetve megakadályozza, hogy csúnya sárgás elszíneződés a festék a sötét fedélzeten.

 1. A hüvelykujj első festék

Alkalmazásakor Farblacks mindig a hüvelykujj, mint egy nagy terület a hosszú, száraz időszak.

 1. Tárolása körömlakk

Minden használat után, a szálak az üveget a körömlakk egyértelmű, hogy zárat, hogy húzza meg. Olyan illékony vegyületek nem menekülhet. Az Igazgatóság, a körömlakk a hűtőben, nem gyakorlati, még mindig kell tárolni. Éppen ellenkezőleg, túl hideg a lakk túl vastag ab folyékony Alkalmazva, szárad rosszul pelyhek gyorsabb.

 1. Vastag Körömlakk

Eladott viszkózus lakk egy lehet a lakk vékonyabb újra, hogy folyadék. Nem folyékony körömlakk lemosó (aceton), hiszen ez elpusztítja a szerkezet a lakk. A keverés egy vékony folyadék átlátszó lakkot lehet optimalizálni a következetesség.

 1. Ragadós Lengyel Kastélyok

A temperát zárak szabadon alatt forró vízben tartani őket könnyű hozzáférni. Jobb, ha minden használat után, a szálak az üveg körömlakk a folyékony lengyel remover, hogy tiszta.

 1. Nagyon Sürgős: másodperc-szerencsés

Még a modern körömlakk kell, legalább 10 percig, hogy egy jó edzés. Valaki különösen gyorsan, használja a 60 másodperc, lakkok, ami valójában a szárítási időt, de nem hosszabb, mint két napja, hogy tartsa.foto8

 1. Gyorsan száradó

Lakkozott körmök anhauchen gyors Szárítás. Ezek a belélegzett a nedvességet tartja, csak a lakk puha. Gyors, száraz, különleges száraz spray-k használata. Száraz, de csak a felső réteg. Sürgős kell alkalmazni a spray után minden réteg. Ezenkívül tartalmaz, szilikonok, hogy fokozza a szájfényt.

 1. Nem ollóval

A körmök ne vágjuk ollóval, mint ők, akkor egy kis szilánk le, a legjobb esetben a köröm pince-nez, vagy egy különleges köröm vágás fogó.

 1. Puha Körmök

A puha köröm köröm kikeményítő anyag az első része a köröm nem vonatkozik a teljes köröm, hogy a hátsó része a köröm továbbra is rugalmas.

 1. Sima Köröm

Ha a bevonat szélesség a körmök szűkebb ha csíkok az oldalán nem mitlackiert.

 1. Körmök megjelenhetnek kisebb

Nagy, fényes körmök nem kevesebb, ha a festék túl fényes.

 1. Körmök lehet, hogy úgy tűnik, több

Kicsi, keskeny körmök teljesen auslackieren, sötét körömlakk elkerülése érdekében, így a munka több.